15 de novembre de 2022

De haber nacido

A partir d’una proposta de La Compañía Nacional de Teatro Clásico, Mal Pelo s’acosta a “La vida es sueño” de Calderón de la Barca. Una aproximació des del llenguatge coreogràfic a l’ànima de Rosaura i les seves paradoxes.

5 de desembre de 2020

Double Infinite. The Bluebird Call

El nou duet de María Muñoz i Pep Ramis s’estructura en un tríptic, on poden entrar en la intimitat de cada un dels personatges. S’imagines, es recorden, es busquen i es retroben al final per seguir preguntant-se per l’ocell blau

10 de juny de 2020

The Mountain, the Truth and the Paradise

Pep Ramis presenta un solo en un espai blanc i nu on la precisió del gest i la veu són l’aposta fonamental en aquest viatge canviant, emocionant i ple d’estí­muls.

9 de juny de 2020

Bach

Un solo interpretat per María Muñoz o Federica Porello on la música de Bach acompanya el moviment pur de les ballarines.

8 de juny de 2020

On Goldberg Variations/Variations

La dansa, la veu de John Berger, textos propis o les projeccions s’uneixen per construir aquesta aproximació a l’univers de J.S. Bach.

7 de juny de 2020

Inventions

Un espectacle coral amb setze intèrprets en escena, vuit ballarins i vuit músics en la tercera peça del Bach Project.

26 de maig de 2020

Highlands

Highlands és l’espectacle que tanca el Bach Project, una proposta escènica on la música de J. S. Bach dialoga amb el moviment, el text i l’audiovisual.