15 de novembre de 2022

De haber nacido

La Compañía Nacional de Teatro Clásico proposa aquesta temporada un acostament a ‘La vida es sueño’ des de diferents disciplines escèniques al voltant de ‘La Vida es Sueño’ de Calderón de la Barca. Mal Pelo proposa una aproximació des del llenguantge coreogràfic, una altra radiografia de l’ànima de l’obra a través del moviment, els gestos, […]

12 de setembre de 2022

Lab – The Bluebird Call

The bluebird call arriba al Temporada Alta com un tast, un laboratori, d’un duet de retrobament de les dues ànimes de Mal Pelo. Una peça coreogràfica que, de moment, és només un work in progress, sobre com imaginar el futur amb absoluta llibertat, fins i tot arribant als impossibles. I, com sempre, amb la minuciositat, […]

5 de desembre de 2020

Double Infinite (The bluebird call)

Double Infinite és el nou projecte de Mal Pelo, una creació que és projecta per al 2023.

10 de juny de 2020

The Mountain, the Truth and the Paradise

Pep Ramis presenta un solo en un espai blanc i nu on la precisió del gest i la veu són l’aposta fonamental en aquest viatge canviant, emocionant i ple d’estí­muls.

9 de juny de 2020

Bach

Un solo interpretat per María Muñoz o Federica Porello on la música de Bach acompanya el moviment pur de les ballarines.

8 de juny de 2020

On Goldberg Variations/Variations

La dansa, la veu de John Berger, textos propis o les projeccions s’uneixen per construir aquesta aproximació a l’univers de J.S. Bach.

7 de juny de 2020

Inventions

Un espectacle que s’adapta a l’espai on es representa.

26 de maig de 2020

Highlands

Highlands és el títol de la nova producció de Mal Pelo. Un espectacle que tanca el Bach Project, la última entrega de la tetralogia sobre la música de Bach.