Mal Pelo construeix els seus universos escènics des de fa més de trenta anys, en un constant intent de viure la creació des de les col·laboracions artístiques. El mateix nucli del grup és compartit entre María Muñoz i Pep Ramis, que es troben en la recerca i estudi del llenguatge del cos i el moviment. La hibridació entre diferents disciplines és present a les creacions de Mal Pelo des dels seus inicis. 

En aquest llarg camí, ens hem creuat amb escriptors, músics, pensadors, creadors audiovisuals, escenògrafs, coreògrafs, persones que han enriquit el nostre llenguatge i la nostra mirada. 

De la mateixa manera hem pogut entrar com a col·laboradors en altres universos, en creacions d’altres artistes. Amb alguns d’ells hem compartit l’escena: Àngels Margarit, Andrés Corchero, Niño de Elche, Raffaella Giordano, Eduard Fernández, Enric Ases, Piero Steiner, Lisa Nelson, Faustin Linyekula, Cesc Gelabert… i amb altres hem  aportat la nostra mirada externa en els seus processos de creació: Baro d’Evel, Leonor Leal, Marta Izquierdo, Col·lectiu La Bolsa… 

La curiositat per l’altre és el motor per continuar descobrint i compartint. 

Gràcies a tots ells.

Companys, inspiració i treball conjunt

John Berger

+info

Baro d’Evel

+info

Lisa Nelson

+info

Núria Font

+info

Steve Paxton

+info

Leonor Leal

+info

Erri de Luca

+info

Dan Tepfer

+info