Lisa Nelson, segurament la investigadora i creadora de dansa que més ens ha inspirat i amb la que hem pogut compartir laboratoris, creacions i vida.

La Lisa és una investigadora incansable sobre el cos, els sentits, la composició i els patrons de percepció tant del que actúa com del que observa.

Lisa Nelson ha decidit viure la dansa des de un lloc particular, des de el laboratori continuu i la creació d’espais de diàleg amb altres creadors, desenvolupant els seu mètode de treball Tunning Scores a través de l’experiència de molts anys  amb diferents grups. La seva influència en l’analisi del moviment i la composició es fa extensiva a músics, actors i científics que han format part dels seus laboratoris i propostes escèniques. 

Hem pogut treballar amb ella la creació de In Face of, un duet amb María Muñoz i la edició de la banda sonora en directe amb Pep Ramis. 

La visió precisa y profunda del seu treball és contagiosa i ha arrelat en la nostra manera de mirar i percebre la dansa, l’espai i la vida.