.

Double Infinite. The Bluebird Call

El nou duet de María Muñoz i Pep Ramis s’estructura en un tríptic, on poden entrar en la intimitat de cada un dels personatges. S’imagines, es recorden, es busquen i es retroben al final per seguir preguntant-se per l’ocell blau

+ Informació
Bach Project IV

Highlands

Highlands és l’espectacle que tanca el Bach Project, una proposta escènica on la música de J. S. Bach dialoga amb el moviment, el text i l’audiovisual.

+ Informació
Bach Project III

Inventions

Un espectacle coral amb setze intèrprets en escena, vuit ballarins i vuit músics en la tercera peça del Bach Project.

+ Informació
Bach Project II

On Goldberg Variations/Variations

La dansa, la veu de John Berger, textos propis o les projeccions s’uneixen per construir aquesta aproximació a l’univers de J.S. Bach.

+ Informació
Bach Project I

Bach

Un solo interpretat per María Muñoz o Federica Porello on la música de Bach acompanya el moviment pur de les ballarines.

+ Informació
.

The Mountain, the Truth and the Paradise

Pep Ramis presenta un solo en un espai blanc i nu on la precisió del gest i la veu són l’aposta fonamental en aquest viatge canviant, emocionant i ple d’estí­muls.

+ Informació
Diàleg contemporani a partir de 'La vida es sueño'

De haber nacido

A partir d’una proposta de La Compañía Nacional de Teatro Clásico, Mal Pelo s’acosta a “La vida es sueño” de Calderón de la Barca. Una aproximació des del llenguatge coreogràfic a l’ànima de Rosaura i les seves paradoxes.

+ Informació