El nou duet de María Muñoz i Pep Ramis s’estructura en un tríptic, on poden entrar en la intimitat de cada un dels personatges. S’imagines, es recorden, es busquen i es retroben al final per seguir preguntant-se per l’ocell blau

DOUBLE INFINITE
The Bluebird Call

Duet de María Muñoz i Pep Ramis

En el recorregut de les creacions del grup ens hem donat espais per trobar-nos els dos en escena, un lloc per aprofundir i descobrir nous territoris del llenguatge, el pensament sobre l’escena i la dramatúrgia. Així és com hem creat Quarere (1989) L’animal a l’esquena (2001) i El Cinquè Hivern (2015), tres peces allunyades en el temps i que han significat diferents punts d’inflexió en la recerca escènica.

És aquest l’interès que ens porta a crear Double Infinite. The Bluebird Call. Una nova trobada dels dos creadors de Mal Pelo, per construir una peça des de la fragilitat, la senzillesa i l’amor per aquest ofici, que ens segueix interrogant. Sobre nosaltres, sobre l’individu, la identitat, el grup i els àmbits. I sobre el cos, el gran revelador de les pròpies potències.

María i Pep

Direcció i interpretació : María Muñoz i Pep Ramis
Col·laboració en la direcció : Leo Castro
Espai sonor : Fanny Thollot
Música: Quiteria Muñoz – soprano; Joel Bardolet – violí; Bruno Hurtado – violoncel.
Il·luminació : August Viladomat i Lluís Martí
Espai : Pep Ramis/Adrià Miserachs
Vestuari : CarmePuigdevalliPlantés
Vídeo: Leo Castro
Textos: John Berger/Erri de Luca/Nick Cave/Mal Pelo
Fotografia: Tristán Pérez-Martín/François Passerini
Tècnic de so: Andreu Bramon
Producció : Mamen Juan-Torres
Gestió i administració: Gemma Massó
Relacions internacionals: AnSó Raybaut

Una coproducció de Mal Pelo, Théâtre de la Ville- Paris; Teatre Nacional de Catalunya; Grec 2023 Festival de Barcelona, Teatre Principal de Palma de Mallorca, Temporada Alta – Festival internacional d’arts escèniques – Catalunya, El Canal, Centre d’arts Escèniques Salt-Girona-Catalunya.
Amb la col·laboració del Festival de Otoño de Madrid i Théâtre de Garonne.
Amb el suport de L’animal a l’esquena, Celrà.

Fotografies

Properes dates

Carregant...