Double Infinite és el nou projecte de Mal Pelo, una creació que és projecta per al 2023.

DOUBLE INFINITE
The bluebird call

Duet de María Muñoz i Pep Ramis

En el recorregut de les creacions del grup ens hem donat espais per trobar-nos els dos en escena, un lloc per aprofundir i descobrir nous territoris del llenguatge, el pensament sobre l’escena i la dramatúrgia. Així és com hem creat Quarere (1989) L’animal a l’esquena (2001) i El Cinquè Hivern (2015), tres peces allunyades en el temps i que han significat diferents punts d’inflexió en la recerca escènica.

És aquest l’interès que ens porta a crear Double Infinite. Una nova trobada dels dos creadors de Mal Pelo, per construir una peça des de la fragilitat, la senzillesa i l’amor per aquest ofici, que ens segueix interrogant. Sobre nosaltres, sobre l’individu, la identitat, el grup i els àmbits. I sobre el cos, el gran revelador de les pròpies potències.

María i Pep

Direcció i interpretació : María Muñoz i Pep Ramis
Col·laboració en la direcció : Leo Castro
Espai sonor : Fanny Thollot
Direcció musical : Joel Bardolet
Il·luminació : August Viladomat i Lluís Martí
Vestuari : CarmePuigdevalliPlantés
Producció : Mamen Juan-Torres, Gemma Massó
Comunicació i distribució : Rita Peré

Una coproducció de Mal Pelo, Théâtre de la Ville- Paris; Teatre Nacional de Catalunya; Grec 2023 Festival de Barcelona, Teatre Principal de Palma de Mallorca, Temporada Alta – Festival internacional d’arts escèniques – Catalunya, El Canal- Centre d’Arts Escèniques.
Amb el suport de L’animal a l’esquena, Celrà i Théâtre de Garonne.

Properes dates

Carregant...