Highlands és el títol de la nova producció que la companyia presentarà el mes de del 2021 al Mercat de les Flors de Barcelona. Un espectacle que tanca el Bach Project, la última entrega de la tetralogia sobre la música de Bach.

Highlands és el títol de la nova producció que la companyia presentarà el mes de del 2021 al Mercat de les Flors de Barcelona. Un espectacle que tanca el Bach Project, la última entrega de la tetralogía sobre la música de Bach.

En escena trobarem 15 intèrprets: un septet de ballarins, un quartet de corda i un quartet de veus líriques, el mateix equip que va presentar Inventions al passat Festival Grec de Barcelona. Highlands segueix el camí de recerca que es va començar llavors, aprofundint en el llenguatge i oferint una proposta escènica.

Producció: Mal Pelo, Mercat de les Flors, Festival de Otoño, Téâtre l’Archipel, Théâtre de Garonne i Teatre Principal de Palma.

En col·laboració amb:

Temporada Alta de Girona/Salt, L’animal a l’esquena, Celrà.

Direcció: María Muñoz i Pep Ramis

Col·laboració en la direcció: Leo Castro, Federica Porello

Quartet de corda: Joel Bardolet, violí / Jaume Guri, violí / Masha Titova, viola / Daniel Claret, cello

Quartet de veus : Quiteria Muñoz, soprano / David Sagastume, contratenor / Mario Corberán, tenor / Giorgio Celenza, baix.

Septet de ballarins: Pep Ramis, María Muñoz, Federica Porello, Zoltan Vakulya, Leo Castro, Miquel Fiol, Enric Fàbregas.

Música: J. S. BACH

Espai sonor: Fanny Thollot

Escenografia: Kike Blanco

Il·luminació: August Viladomat / Irene Ferrer

Vestuari: CarmePuigdevalliPlantés

Producció, promoció i distribució: Gemma Massó, Rita Peré, Eduard Teixidor

Fotografies