Highlands és l’espectacle que tanca el Bach Project, una proposta escènica on la música de J. S. Bach dialoga amb el moviment, el text i l’audiovisual.

HIGHLANDS  és la nova creació de Mal Pelo, un espectacle on la música ens obre la porta del temps, una membrana on vibra l’imaginari de l’espiritualitat.

L’espectacle parla de la passió i de l’anhel de trobar aquest lloc inhòspit, salvatge i inabastable que és Highlands. De les nostres preguntes, les dels petits humans.

Un espectacle on la dansa i la música en directe ens envolta i ens projecta cap a una poètica vertical, entre la llum i la obscuritat.

A Highlands, com a última peça del Bach Project, hem volgut posar en diàleg la música de Bach amb altres compositors com Ärvo Part, Haendel, Kurtag o Purcell i amb el textos adaptats per a l’escena de Nick Cave, John Berger i Erri de Luca; en alguns casos traduïts a català i en altres amb el seu text original.

Direcció María Muñoz i Pep Ramis / Col·laboració en la direcció Leo Castro, Federica Porello / Creació i dansa Pep Ramis, María Muñoz, Federica Porello, Leo Castro, Zoltan Vakulya, Miquel Fiol, Enric Fàbregas, Ona Fusté / Direcció musical Quiteria Muñoz i Joel Bardolet / Quartet de corda Joel Bardolet, violí; Jaume Guri, violí; Masha Titova, viola, i Daniel Claret, violoncel. Quartet de veus Quiteria Muñoz, soprano; David Sagastume, contratenor; Mario Corberán, tenor, i Giorgio Celenza, baix / Música Johann Sabastian Bach, Arvo Pärt, Henry Purcell, György Kurtág, Benjamin Britten, Georg Friedich Haendel / Textos Nick Cave, John Berger, Erri de Luca.

Espai sonor Fanny Thollot / Disseny il·luminació August Viladomat i Irene Ferrer/ Escenografia Kike Blanco /Vestuari CarmePuigdevalliPlantés / Edició video Leo Castro/ Cap tècnica Irene Ferrer / Tècnic so Andreu Bramon / Tècnic escenari Genís Cordomí / Fotografia Tristán Pérez-Martín /


Producció Mal Pelo / Coproducció Mercat de les Flors; Théâtre de l’Archipel – Scène Nationale de Perpignan; Théâtre Garonne – Scène européenne de Toulouse;  ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Teatre Principal de Palma, Consell Insular; Festival de Otoño, Comunidad de Madrid; Festival Temporada Alta  / Residència de creació Théâtre de l’Archipel – Scène Nationale de Perpignan / Amb la col·laboració Théâtre des Quatre Saisons de Gradignan – Scène Conventionnée, L’animal a l’esquena – Centre de Creació de Celrà

Producció: Gemma Massó, Mamen Juan-Torres/ Relacions internacionals: Anso Raybaut.

Agraïments: Eduard Teixidor.

Highlands va rebre el premi a Millor Espectacle i Millor Espai Sonor als premis Dansacat 2022 de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.

Fotografies

Properes dates

Carregant...