Highlands és el títol de la nova producció que la companyia presentarà el mes de del 2021 al Mercat de les Flors de Barcelona. Un espectacle que tanca el Bach Project, la última entrega de la tetralogia sobre la música de Bach.

HIGHLANDS  és la nova creació de Mal Pelo, un espectacle on la música ens obre la porta del temps, una membrana on vibra l’imaginari de l’espiritualitat.

L’espectacle parla de la passió i de l’anhel de trobar aquest lloc inhòspit, salvatge i inabastable que és Highlands. De les nostres preguntes, les dels petits humans.

Un espectacle on la dansa i la música en directe ens envolta i ens projecte cap a una poética vertical, entre la llum i la obscuritat.

A Highlands, com a última peça del Bach Project, hem volgut posar en diàleg la música de Bach amb altres compositors com Ärvo Part, Haendel, Kurtag o Purcell i amb el textos adaptats per a l’escena de Nick Cave, John Berger i Erri de Luca; en alguns casos traduïts a català i en altres amb el seu text original.

Direcció María Muñoz i Pep Ramis / Col·laboració en la direcció Leo Castro, Federica Porello / Creació i dansa Pep Ramis, María Muñoz, Federica Porello, Leo Castro, Zoltan Vakulya, Miquel Fiol, Enric Fàbregas, Ona Fusté / Direcció musical Quiteria Muñoz i Joel Bardolet / Creació i interpretació musical: Quartet de corda Joel Bardolet, violí; Jaume Guri, violí; Masha Titova, viola, i Daniel Claret, violoncel. Quartet de veus Quiteria Muñoz, soprano; David Sagastume, contratenor; Mario Corberán, tenor, i Giorgio Celenza, baix / Música Johann Sabastian Bach, Arvo Pärt, Henry Purcell, Gyorgy Kurtag, Georg Friedich Haendel / Textos Nick Cave, John Berger, Erri de Luca.

Espai sonor Fanny Thollot / Escenografia Kike Blanco / Disseny il·luminació August Viladomat/ Tècnica il·luminació Irene Ferrer / Tècnic escenari Genís Cordomí / Tècnic so Andreu Bramon / Vestuari CarmePuigdevalliPlantés / Fotografia Tristán Pérez-Martín / Edició video Leo Castro


Producció Mal Pelo / Coproducció Mercat de les Flors; Théâtre de l’Archipel – Scène Nationale de Perpignan; Théâtre Garonne – Scène européenne de Toulouse;  ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Teatre Principal de Palma; Festival de Otoño / Residència de creació Théâtre de l’Archipel – Scène Nationale de Perpignan / Amb la col·laboració Théâtre des Quatre Saisons de Gradignan – Scène Conventionnée, Temporada Alta – Festival Internacional d’Arts Escèniques, L’animal a l’esquena – Centre de Creació de Celrà

Fotografies