I-CorDes – Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma

Es Baluard Museu proposa una nova sessió d’«I-CorDes. Institut de Corpologies Deslocalitzades», un programa públic que arriba a la setena sessió per retornar els cossos al centre, reafirmar la seva posició presencial en l’espai, en l’entorn. Aquesta edició es contempla com un tot que uneix de manera integral la teoria, la pràctica i la part sonora. En aquesta ocasió serà conduïda pel trio format per Mal Pelo (Maria Muñoz i Pep Ramis) amb Fanny Thollot.

En un procés de recerca i creació es posen en diàleg diferents disciplines que conviuen i creen sinergies entre elles. Són els espais intermedis on s’estableix el teixit dramatúrgic, on es creuen els llenguatges i apareixen nous espais de diàleg. Després de més de deu anys de treballs en comú entre Fanny Thollot i Mal Pelo, en aquesta jornada d’I-CorDes volen compartir les eines que han desenvolupat en les creacions i laboratoris de recerca, i les reflexions provocades per la seva pràctica artística.

La seva serà una jornada de pràctica per apropar-nos a la capacitat evocadora i dramatúrgica del so i la seva relació amb l’espai i el moviment. I al mateix temps generar un espai de reflexió sobre les pràctiques i sobre les estructures que construïm en els espais intermedis.

Amb Pep Ramis, María Muñoz i Fanny Thollot.

  • Dia: 17 de desembre de 2022
  • Horari: 11:00 h – 19:30 h
  • Espai: Aljub
  • Activitat de pagament (5€) amb inscripció prèvia i places limitades
  • Per dur a terme l’activitat s’ha de dur roba còmoda, portar una esterilla o una manta, i l’aigua que es vulgui consumir.

 

Upcoming dates

Loading...